googlea168d1cad3766235.html

Wilt u advies of telefonisch bestellen? Neem dan contact op met Spanjewijn 0031 78 6105417, of 0031 610041516

 

Mas Oller Pur 2016 - 2017 75cl

 
2016
88
2012
89
 
2015
90
2013
91
Mas Oller Pur 2016 - 2017 75cl

65% Syrah, 28% Garnacha, 7% Cabernet Sauvignon.

Mas Oller Pur behoort tot de beste wijnen van D.O. Empordà

Deze rode wijn is geproduceerd door Mas Oller, een bodega gelegen in een gebied dat de zee met de bergen verbindt; Massif del Garraf (Barcelona). De bodems van de wijngaarden liggen 100 meter boven zeeniveau en bevatten zand en klei.

Mas Oller Pur heeft 3 maanden gerijpt op Frans eikenhout en is vol en expressief. De aroma's doen denken aan rijp rood fruit, tabak, drop, mineralen en een vleugje vanille. De afdronk is zacht en lang.

Goede combinatie met rood vlees, wild, gevogelte, boeuf bourguignon, paté, jamón en harde kazen.
Uitstekend op dronk., maar kan zich tenminste tot 2020 nog verder ontwikkelen.
De optimale serveertemperatuur voor deze wijn is 16°C.

The Wine Advocate:

"It's very fruit-driven, concentrated and ripe, not unlike the Blau from the same year. It has heady fruit, a dense texture and moderate acidity. There are no aromas or flavors of oak. "

Luis Gutiérrez, Apr 2018

11,42

Mas Oller Pur 2016 - 2017 75cl

Rating: 4 based on 1 ratings

Mas Oller Pur 2016 - 2017 75cl

Inhoud in cl 75
Spanjewijn.be 14.5
Druivensoort Cabernet-Sauvignon, Garnacha tinta, Syrah
Wijnstreek Emporda DO
Wijnhuis Mas Oller
Wijnsoort Rood
Smaakprofiel Rood: middelzwaar & fruitig
€ 11,42 € 9,44 excl. btw

X

Voeg nog € 250,00 toe
voor gratis verzending!

naar boven Productinformatie

65% Syrah, 28% Garnacha, 7% Cabernet Sauvignon.

Mas Oller Pur behoort tot de beste wijnen van D.O. Empordà

Deze rode wijn is geproduceerd door Mas Oller, een bodega gelegen in een gebied dat de zee met de bergen verbindt; Massif del Garraf (Barcelona). De bodems van de wijngaarden liggen 100 meter boven zeeniveau en bevatten zand en klei.

Mas Oller Pur heeft 3 maanden gerijpt op Frans eikenhout en is vol en expressief. De aroma's doen denken aan rijp rood fruit, tabak, drop, mineralen en een vleugje vanille. De afdronk is zacht en lang.

Goede combinatie met rood vlees, wild, gevogelte, boeuf bourguignon, paté, jamón en harde kazen.
Uitstekend op dronk., maar kan zich tenminste tot 2020 nog verder ontwikkelen.
De optimale serveertemperatuur voor deze wijn is 16°C.

The Wine Advocate:

"It's very fruit-driven, concentrated and ripe, not unlike the Blau from the same year. It has heady fruit, a dense texture and moderate acidity. There are no aromas or flavors of oak. "

Luis Gutiérrez, Apr 2018

naar boven Anderen kochten ook
naar boven Andere producten van wijnhuis Mas Oller
naar boven Beoordelingen (1)
Gemiddelde beoordeling:
Gebaseerd op 1 review(s)
  • Anoniem

    4-9-2016
    Kwaliteit

    Lekker! Verder moet ik naar 30 karakters