googlea168d1cad3766235.html

Wilt u advies of telefonisch bestellen? Neem dan contact op met Spanjewijn 0031 78 6105417, of 0031 610041516

 

Trasnocho 2012 75cl

 
2011
94

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Trasnocho 2012 75cl

90% Tempranillo, 5% Graciano, 5% Viura en Malvasia (schillen). 

Trasnocho is een wijn uit Rioja

20 maanden gerijpt op nieuw Frans eiken.
Trasnoch
o is een complexe fruitige rode wijn. Rijp fruit, kruiden, bacon, mineralen, prachtige tannines en een goede afdronk.
Goede combinatie met rood vlees, wild, boeuf bourguignon, paté, jamón en harde kazen.
Vanaf 2018 waarschijnlijk op dronk, maar kan zich tot 2030 nog verder ontwikkelen.
De optimale drinktemperatuur voor Trasnocho is 16°C. 

Men werkt voor de Trasnocho met wat ze noemen de ‘vino yema’. Na de fermentatie wanneer de druiven nog in de cuvees zitten, wordt de wijn geperst met behulp van een zak. Deze wordt gevuld met lauwwarm water en deze zak laat men dan langzaam zakken in de cuvee waardoor er een zeer gelijkmatige en vriendelijke zachte persing ontstaat en op deze manier komt het beste van de druif vrij  (zie video) Voor de Trasnocho wordt alleen het bovenste gedeelte van de druiventros gebruikt (de schouders). 

86,45

Trasnocho 2012 75cl

Inhoud in cl 75
Spanjewijn.be 15.0
Druivensoort Graciano, Malvasia, Tempranillo, Viura/Macabeo
Wijnstreek Rioja DOCa
Wijnhuis Fernando Remirez de Ganuza
Wijnsoort Rood
€ 86,45 € 71,45 excl. btw

X

Voeg nog € 250,00 toe
voor gratis verzending!

naar boven Productinformatie

90% Tempranillo, 5% Graciano, 5% Viura en Malvasia (schillen). 

Trasnocho is een wijn uit Rioja

20 maanden gerijpt op nieuw Frans eiken.
Trasnoch
o is een complexe fruitige rode wijn. Rijp fruit, kruiden, bacon, mineralen, prachtige tannines en een goede afdronk.
Goede combinatie met rood vlees, wild, boeuf bourguignon, paté, jamón en harde kazen.
Vanaf 2018 waarschijnlijk op dronk, maar kan zich tot 2030 nog verder ontwikkelen.
De optimale drinktemperatuur voor Trasnocho is 16°C. 

Men werkt voor de Trasnocho met wat ze noemen de ‘vino yema’. Na de fermentatie wanneer de druiven nog in de cuvees zitten, wordt de wijn geperst met behulp van een zak. Deze wordt gevuld met lauwwarm water en deze zak laat men dan langzaam zakken in de cuvee waardoor er een zeer gelijkmatige en vriendelijke zachte persing ontstaat en op deze manier komt het beste van de druif vrij  (zie video) Voor de Trasnocho wordt alleen het bovenste gedeelte van de druiventros gebruikt (de schouders). 

naar boven Andere producten van wijnhuis Fernando Remirez de Ganuza